|
|
Klasifikacija: Member Grupisanje: Member
Pridruživanje: 9/28/2007 Teme: 10 Tačke: 30 Lokacije: Beograd
|
Nemam puno para na raspolaganju, samo 6000 eura ali moram da kupim traktor jer stari dalje ne moze. Sta savetujete da se za ove pare kupi. Dajte mi neke savete prilikom kupovine. Na sta obratiti paznju, koje su najcesce greske kod kupovine ...
|
|
|
|
www.poljoberza.net
|
|
Klasifikacija: Newbie Grupisanje: Member
Pridruživanje: 10/17/2007 Teme: 1 Tačke: 3
|
ja mislim da je jedan od tvojich resenja Zetor 7211, ili IMT 560,565 to su traktori sposobni i za tezu obradu
|
|
Pridruživanje: 9/28/2007 Teme: 10 Tačke: 30 Lokacije: Beograd
|
Hvala Ljubosave. Da li znas kako da procenim da li je traktor dobar. Ima li nesto na sta moram obratiti paznju. Bojim se da ne kupim nesto sto ce mi se kvariti. Onda nista nisam uradio.
|
|
Pridruživanje: 2/18/2009 Teme: 1 Tačke: 3 Lokacije: đurđevo
|
ili da vidiš 577 nikako 565 veruj mi to je promašena serija a kako da vidiš dali je dobar najbolje da ga probaš u njivi jer tu najbolje pokazuje u kakvom je stanju
|
|
Pridruživanje: 2/24/2009 Teme: 3 Tačke: 9 Lokacije: srbija
|
najbolji ti je 558. imam ga 10 godina radi ko lud.565 je mala beba za njega.neces se pokajati ako ga uzmes.
|
|
Pridruživanje: 1/31/2010 Teme: 15 Tačke: -905 Lokacije: vrbovec
|
zoran napisao:Nemam puno para na raspolaganju, samo 6000 eura ali moram da kupim traktor jer stari dalje ne moze. Sta savetujete da se za ove pare kupi. Dajte mi neke savete prilikom kupovine. Na sta obratiti paznju, koje su najcesce greske kod kupovine ... skupo jerane skupo
|
|
|
todor napisao:ili da vidiš 577 nikako 565 veruj mi to je promašena serija a kako da vidiš dali je dobar najbolje da ga probaš u njivi jer tu najbolje pokazuje u kakvom je stanju u brazdi ga probaj naj bolje je tu se vidi kvaliteta traktora
|
|
|
trazim john deere ako ko ima na prodaju
|
|
|
zoran napisao:Nemam puno para na raspolaganju, samo 6000 eura ali moram da kupim traktor jer stari dalje ne moze. Sta savetujete da se za ove pare kupi. Dajte mi neke savete prilikom kupovine. Na sta obratiti paznju, koje su najcesce greske kod kupovine ... dadadadadad
|
|
|
zoran napisao:Hvala Ljubosave. Da li znas kako da procenim da li je traktor dobar. Ima li nesto na sta moram obratiti paznju. Bojim se da ne kupim nesto sto ce mi se kvariti. Onda nista nisam uradio. upravu si
|
|
Pridruživanje: 6/3/2010 Teme: 3 Tačke: 12 Lokacije: Beograd
|
najbolji je zetor 6245
|
|
|
sfmag |