Poljoprivredni oglasi, katalog proizvoda, adresar preduzeca i jos mnogo toga  Izrada kompjuterskih programa, internet sajtova i kompletnih informacionih sistema - CerkezNET  Poljoprivredne masine - prodaja nove i polovne poljoprivredne mehanizacije
Dobrodošao Gost Pretraga | Aktivne teme | Članovi | Prijava | Registracija

Istorija i razvoj kombajna! Gde pronaci podatke? Opcije · Pogledi
Aleksandar
Postavljena: Friday, December 19, 2008 12:01:53 PM
Klasifikacija: Newbie
Grupisanje: Member

Pridruživanje: 12/19/2008
Teme: 1
Tačke: 3
Lokacije: Zrenjanin
Pozdrav prijatelji,

Vec duze vreme pokusavam da saznam nesto vise o kombajnima. Tacnije, zanima me istorija od trenutka nastanka pa do pojave prvih kombajna u Srbiji. Pretrazio sam sve moguce izvore koji su mi pali na pamet ali nigde ama bas nista - ni jedna recenica, ni jedan datum. Ja kao laik za ovu oblast mozda nisam trazio na pravom mestu pa bih zamolio sve vas koji ste opet blizi ovoj tematici da me uputite gde mogu da dobijem ovakve informacije.

Zanimljivo mi je posebno sto se na internetu mogu pronaci i podaci o nekim nepotrebnim glupostima i to do najsitnijih detalja, ali kada je rec o jednom veoma vrednom komadu poljoprivredne mehanizacije nigde ni pomena.

Hvala svima unapred!
Sponzori
Postavljena: Friday, December 19, 2008 12:01:53 PM
www.poljoberza.net
emso_008
Postavljena: Sunday, January 31, 2010 4:59:47 AM
Klasifikacija: Member
Grupisanje: Member

Pridruživanje: 1/31/2010
Teme: 15
Tačke: -905
Lokacije: vrbovec
Aleksandar napisao:
Pozdrav prijatelji,

Vec duze vreme pokusavam da saznam nesto vise o kombajnima. Tacnije, zanima me istorija od trenutka nastanka pa do pojave prvih kombajna u Srbiji. Pretrazio sam sve moguce izvore koji su mi pali na pamet ali nigde ama bas nista - ni jedna recenica, ni jedan datum. Ja kao laik za ovu oblast mozda nisam trazio na pravom mestu pa bih zamolio sve vas koji ste opet blizi ovoj tematici da me uputite gde mogu da dobijem ovakve informacije.

Zanimljivo mi je posebno sto se na internetu mogu pronaci i podaci o nekim nepotrebnim glupostima i to do najsitnijih detalja, ali kada je rec o jednom veoma vrednom komadu poljoprivredne mehanizacije nigde ni pomena.

Hvala svima unapred!
kombajn za sta silazu ili za psenicu hvala
Korisnici aktivni na ovoj temi
sfmag

Skok na forum
Vi ne možete postaviti nove teme u ovom forumu.
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu.
Vi ne možete brisati teme u ovom forumu.
Vi ne možete menjati teme u ovom forumu.
Vi ne možete postaviti nove grane u ovom forumu.
Vi ne možete glasati u ovom forumu.

Glavni forum RSS : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Forum pokreće Yet Another Forum.net verzija 1.9.0 (NET v2.0) - 10/10/2006
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Stranica je generisana za 0.080 sekundi.
8 queries (0.036 seconds, 45.00%).

yaf_pageload: 0.005
yaf_topic_info: 0.002
yaf_forum_list: 0.004
yaf_forum_listpath: 0.001
yaf_post_list: 0.021
yaf_usergroup_list: 0.001
yaf_usergroup_list: 0.001
yaf_active_listtopic: 0.001